بابهت: (( ئــه و تــاقــیکــردنــه وه ی که زۆر لــه ئــه ندامان تیایدا ده رنــه چــوون !! ))
20

تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » (( ئــه و تــاقــیکــردنــه وه ی که زۆر لــه ئــه ندامان تیایدا ده رنــه چــوون !! ))
پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
20
24
16
19
16
24
سڵاو
تۆ ئاگاداری خۆتی جی دهنووسيت
زۆر بهداخهوه تۆ سهرپهرشتيارێکی يانهی بهمجۆره دهبێت...!!!!
نابێت ئهزيزم نابێت من بهژدارنهبووم لهبابهتهکهت قهسهی خراپم نهکردهوه دهڵێ بهبێ جياوازی
زۆر بهداخهوه....!!!!!
پێش ههموو شتێك سهردێری بابهتهكهت دروست نیه! من باش باش بابهتهكهتم خوێندهوه
نهمزانی تاقی كردنهوهكه له چ ڕوویهك بووه، وابزانم كهسێك ڕای تایبهتی ههبێت نابێته تاقی كردنهوه گهر پێی دهربخهی!!.
لهبارهی وێنهكان ئهگهر دهڵێی ئهندام ههبووه دوای بڕیارهكهی "یانه"ش ههر وێنهی سهركردهكانی كوردی داناوه،
من لهوهڵامی ئهمهدا پێت دهڵێم كه خۆم لهگهڵ كاك ڕهوان شێروانی قسهم كرد
و وتم: ئێستا پێش ههڵبژاردنه، ئهگهر وێنهی سهرۆك و بهرپرسه حزبیهكانیان دانا ئاساییه، لای مهبهن، بهڵام دانانی
ژمارهی لیستهكان، ئاڵای لیستهكان، ڤیدیۆی لیستهكان، گشتی لابهن دوای ئهوهی كه ئهندام تان ئاگادار كردهوه و لای نهبرد.
16
دڕیژه به بابهت مهدهن.
16
پێش ههموو شتێك سهردێری بابهتهكهت دروست نیه! من باش باش بابهتهكهتم خوێندهوه
نهمزانی تاقی كردنهوهكه له چ ڕوویهك بووه، وابزانم كهسێك ڕای تایبهتی ههبێت نابێته تاقی كردنهوه گهر پێی دهربخهی!!.
لهبارهی وێنهكان ئهگهر دهڵێی ئهندام ههبووه دوای بڕیارهكهی "یانه"ش ههر وێنهی سهركردهكانی كوردی داناوه،
من لهوهڵامی ئهمهدا پێت دهڵێم كه خۆم لهگهڵ كاك ڕهوان شێروانی قسهم كرد
و وتم: ئێستا پێش ههڵبژاردنه، ئهگهر وێنهی سهرۆك و بهرپرسه حزبیهكانیان دانا ئاساییه، لای مهبهن، بهڵام دانانی
ژمارهی لیستهكان، ئاڵای لیستهكان، ڤیدیۆی لیستهكان، گشتی لابهن دوای ئهوهی كه ئهندام تان ئاگادار كردهوه و لای نهبرد.16
دڕیژه به بابهت مهدهن.
16
19
24
16
16
19
من ووتومه و ئهشڵێم بهبێ دوودڵی
-(ههتا وێنهی سهرکرده کوردهکان ههبێت جوانتروباشتره ئهوان له واژۆ و ناوی خۆمان دابنێین، نهک بێگانه)
ناشبێت ئێمه لهسهر شتێکی ئاوا ئاسایی دڵی یهک بڕهنجێنین که ساڵانێکه وهک یهک خێزانین لهگهڵ یهک، ئێمه ههمومان کوردین و ههر لایهنێکیش خۆی کاندید کردبێت بۆ خزمهت کردن به کوردبووه، با ئیتر کۆتایی بێت و دڵی کهس نهڕهنجێ و ههر کهسهو ئازادبێت له بیر کردنهوهدا و رێز له فکرهکهی بگیرێت..
16
پێويست ناکات بابت جێگير بکرێت
ئهوهی سۆلیاناخان مهبهستی بوو پێی گهیشت که تاقی کردنهوه بوو
بۆ ئهوهی زیاتر منقشهی لهسهر نهکرێت و دڵی کهس له کهس زویر نهبێت
به ڕوخسهتی سۆلیاناخان و هاوڕێیان بۆ بهرژهوهندی گشتی بابهت دائهخرێت
پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » (( ئــه و تــاقــیکــردنــه وه ی که زۆر لــه ئــه ندامان تیایدا ده رنــه چــوون !! ))
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]