بابهت: بۆ بهڕێز بهڕێوهبهری گشتی..تكایه گرنگی پێبدهن
سڵاو هاوڕێیان.. پێشنیارێكم ههیه ئهویش كردنهوهی بهشی مۆبایله له یانهكهدا كهزۆرێكمان پێویستمان پێیهتی.
هیوادارم هاوڕێیانیش سهرنجی خۆیان دهربڕن لهسهر بابهتهكه..سوپاستان ئهكهم
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ بهڕێز بهڕێوهبهری گشتی..تكایه گرنگی پێبدهن
پهڕه 1
سڵاو هاوڕێیان.. پێشنیارێكم ههیه ئهویش كردنهوهی بهشی مۆبایله له یانهكهدا كهزۆرێكمان پێویستمان پێیهتی.
هیوادارم هاوڕێیانیش سهرنجی خۆیان دهربڕن لهسهر بابهتهكه..سوپاستان ئهكهم
ڕاست دهکهی، بهشی وێب داڕشتن زیاده و دهبێت بکرێت به مۆبایل بابهتهکانی بهشهکهش دهگوازینهوه بهشی ئێنتهرنێت.بژیت
ده ست خؤش
بيشنياريكى جوانه
هيوادارم به ريوبه رايه تى قبولى بكه ن
پێشنیارهکهت زۆر جوانه منیش لهگهلتم هیوادارم بکرێتهوه .
ڕاست دهکهی، بهشی وێب داڕشتن زیاده و دهبێت بکرێت به مۆبایل بابهتهکانی بهشهکهش دهگوازینهوه بهشی ئێنتهرنێت.بژیت
کاک رهوان بهرای من پێویست ناکات بهشی وێب دارشتن رهش بکرێتهوه بۆ بهشی مۆبایل بهشی مۆبایلیش زیاد بکهن با وێب دارشتنهکهش بمێنێت ،
بهراستی ئهم یانهیه پێویستی بهوهیه که هێواش هێواش فراوانتر بکرێت مادهم یانهیهکی تایبهت نیه با ههموو جۆر بهشێکی تێدا بێت . تۆ لهوانهیه لهبهر ئهوه دهڵێێ بهشی مۆبایل بچێته شوێن بهشی وێبدارشتن چونکه زۆر سهردانی ناکرێت . بهڵام ئێستا زۆر بابهتی نایابی تێدایه میوان ببینێت سودی لێوهردهگرێت وه رۆژێکیش دادێ که دهورێکی باش ببینێت لهم یانهیه . ئهمه سهرنجی من .
چاومانی .
من وام پێ باشه که ئهو بهشهش ههبێ له شوێنی وێبدارشتن....
کاک رهوان بهرای من پێویست ناکات بهشی وێب دارشتن رهش بکرێتهوه بۆ بهشی مۆبایل بهشی مۆبایلیش زیاد بکهن با وێب دارشتنهکهش بمێنێت ،
بهراستی ئهم یانهیه پێویستی بهوهیه که هێواش هێواش فراوانتر بکرێت مادهم یانهیهکی تایبهت نیه با ههموو جۆر بهشێکی تێدا بێت . تۆ لهوانهیه لهبهر ئهوه دهڵێێ بهشی مۆبایل بچێته شوێن بهشی وێبدارشتن چونکه زۆر سهردانی ناکرێت . بهڵام ئێستا زۆر بابهتی نایابی تێدایه میوان ببینێت سودی لێوهردهگرێت وه رۆژێکیش دادێ که دهورێکی باش ببینێت لهم یانهیه . ئهمه سهرنجی من .
چاومانیکاک عمر که دهلێم بهشی وێب دارشتن نهمێنێت مهبهستم بابهتهکانی نهبوو! بابهتهکانی دهگوازینهوه بهشی ئێنتهرنێت و بابهته نایابهکان جێگیریش دهکهین. بههۆی زۆری بهشهوه وام ووت.
بژیت.
تهمام ئابێ کوت پێ باشه با وابێ.
رێزم بۆتۆ .
تهمام ئابێ کوت پێ باشه با وابێ.
رێزم بۆتۆ .
دواتر قسهی لهسهر دهکهین و بۆچوونهکهت لهبهر چاو دهگرین:)
[center][size=19]پێشنیارهكانتان زۆر جوان و گونجاوبوون بهشی مۆبایلیش زۆر پێویست بوو .
لهسهر پێشنیاری كاك ههرمان ههڵساین به كردنهوهی بهشی " مۆبایل "
ههروهها لهسهر پێشنیاری كاك ڕهوان بڕیارماندا به لادانی بهشی " وێب داڕشتن " تێكهڵ كرا لهگهڵ ئینتهرنێت .[/size][/center]
زۆر سوپاس بۆ بهڕێز كاك ئاسۆ و گشت هاوڕێ بهڕێزهكان...سهركهوتوو بن
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ بهڕێز بهڕێوهبهری گشتی..تكایه گرنگی پێبدهن
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]