[size=16]زۆر سوپاس بۆ بهڕێزت بۆ ئهو پرسیاره جوانه ئهمهش وهڵامهکانت[/size]
[size=16]1. هۆنراوهکانت زۆر جوانن، بهڵام رک و کینهی زۆر تێدا دهر ئهکهوێت،[/size]
[size=16]له پرسیاری ئهنداماندا خوێندمهوه که بهڕێزتان ژیانی هاوسهریتان پێك هێناوه[/size]
[size=16]دهکرێت بزانین ئهم ڕک و کینهیه بۆچی دهگهڕێتهوه؟[/size]
[size=16]من هۆنراوهکانم ههمووی لهڕاستی ژیانی ئهمڕۆ داڕێژم له زۆر هۆنراوهدا ههستی خۆم دهنوسم[/size]
[size=16]ئهمڕۆ خۆشهویستی بۆته ڕقوقینهی گهنجان ههردو ڕهگهز باوهڕیان بهیهک نیه خۆشهویستی [/size]
[size=16]بۆته تۆپو ههرکهسهو گۆڵێکی پێدهکات کهس نیه بتوانێ یهکێ له چیرۆکه ڕاستهقینهکان سهرلهنوێ[/size]
[size=16]دروست کاتهوه بۆیه من سێری گهنجان دهکهم زۆر بهیان ڕق و قینهیان بۆ خۆشهویستهکهیان دهر ئهبڕن[/size]
[size=16]بۆیه منیش لهو ڕاستیهوه ئهدوێم که دهیبینم .[/size]
[size=16]2. له کۆی گشتی پرسیاری ئهندامان و وهڵامدانهوهی بهڕێزتان،[/size]
[size=16]جۆری نوسینتان وا دهر ئهخان که مرۆڤێکی له خۆ باین، چونکه له تێکرای وهڵامهکانت[/size]
[size=16]زۆر له کارهکانت و پلهکانت ڕازیت،، ئایا ئهم له خۆ بایهی بهڕێزتان به کارێکی باش دهزانن؟؟[/size]
[size=16]پرسیارێکی زۆر جوانه سوپاس بۆ تۆ بهڕێز من ناتوانم پێناسهی خۆم بکهم چونکه کهس خۆی بهکهم نازانێت[/size]
[size=16]من ڕقم لهخۆباییه ئهو مرۆڤهی له خۆبایی بوو ههمیشه بهچاوی کهم و نزم سێردهکرێن نهخێر ئهوهی من له [/size][size=16]نزیکهوه[/size]
[size=16]بناسێ دهزانێ چهند کهسێکی سادهو ههمیشه خۆبه بچوکی هاوڕێیانم دهزانم زانم من لهوازیاتر پێناسهی خۆم [/size][size=16]ناکهم[/size]
[size=16]ئهتوانی له نزیکترین هاوڕێم بپرسی من له بنهماڵه ی ههژارێک م ههموو هاوڕێیانم دهزانن من کچ ی باوکێکی [/size][size=16]ههژارم[/size]
[size=16]شانازی به خۆم و بنهماڵهکهمهوه دهکهم چونکه بهههژاری پێیان گهیاندوم.[/size]
[size=16]3. چ خوێندنێکت تهواو کردووه، هۆی چییه که کار ناکهیت لهو بوارهی که خوێندوته؟ [/size]
[size=16]من دایکی ٢ منداڵم ناتوان کار بکهم باوکیان کاردهکات دهبێ خۆشم چاودێری مناڵهکانم بم.[/size]
[size=16]4. ئایا پله و نازناو له گشت مهکۆ کوردیهکان لای بهڕێزتان چی ئهگهیهنێت؟[/size]
[size=16]ئهم پرسیارهشت زۆر جوانه بژیت ، من بهش بهحاڵی خۆم ئاساییه ناوی خۆم بێت نازناویش ههر ئاساییه[/size]
[size=16]بهڵام زۆر جار کچان لهبهر کلتوری کوردهواری ناتوانێ ناوی ڕاستی خۆی بڵێ جارێ زۆرمان ماوه بۆ ئه و ئازادیه[/size]
[size=16]کهبتوانن کچان بهنوی خۆیان بێنه مهکۆکان یاخود کورانیش بهههمان شێوه.[/size]
[size=16]5. له زۆر مهکۆیا ناوی جهنابتان دیوه ئهوهی سهیربێت له زۆر مهکۆدا بهڕێوبهریت،[/size]
[size=16]ئایا دهتوانین بزانین چۆن وا بهزووی ئهم پلهیه بهدهست ئههێنیت؟؟[/size]
[size=16]من که له ههر مهکۆیهک خزمهتم کردوه دواکراوم یان بهڕێوبهر هاوڕێم بوه یان هاوڕێیهکم داوهتی کردوم [/size]
[size=16]ئهمهوێ یهک یهک ناوی ئهو مهکۆیانه بکهم که من خزمهتیان تیا دهکهم و پله کانیش [/size]
[size=16]یهکهم مهکۆم مهکۆی جهبار شێخانی بو زۆر لهوێ نهبوم پاشان سامان سهنگاوی که پورزامه مهکۆی کردهوه [/size][size=16]چومه ئهوێ[/size]
[size=16]منی کرد به چاودێر پێم ناخۆش بوو چونکه پله هیچ مهبهست نیه لای من تهنها من خزمهتکردنی یانهکوردێکان [/size]
[size=16]مهبهستمه نهک پله لهوێ هاوڕێیهک که له مهکۆی جهبار شێخانی بو پهیامی بۆناردم گوتی روگهش خان[/size]
[size=16]تۆ له و مهکۆیه نهبوی گوتم بهڵێ گوتی منیش لهوێبوم بهناوی yahoo ئهمهش مهکۆی من هیوادارم سهردانم [/size][size=16]بکهی[/size]
[size=16]بهڵام ئهو مهکۆی لای من نهما که ناوی مهکۆ شاسوار بوو دوای چومه مهکۆی خۆشهویستی بۆکورد وا بۆ [/size][size=16]ساڵێ دهچێ[/size]
[size=16]من خزمهتی ئهو ممهکۆیه دهکهم بڕوابکهن بێ ئهوهی بزانم کردمێ سهرپهرشتیاری گشتی بوبه ناخۆشیمان [/size][size=16]لهگهڵ[/size]
[size=16]دهستهی بهڕێوبه ران لهبهر ئهوهی کهسانی چالاکتر تر ههبوون پێش من بهڵام گوتیان تازه دهبێ ئهوپلهیه [/size][size=16]هیتۆبێ[/size]
[size=16]چونکه دڵسۆزانه خزمهت دهکهی لهوێ چومه گوڵچین ماوهیهک کاک هێمن ڕێزم ههیه بۆی پهیامی بۆ ناردم [/size][size=16]گوتی[/size]
[size=16]پلهت بۆ زید دهکهم چونکه زۆر دڵسۆزی و زۆربهی کارهکانت هیخۆتن من قهبوڵم نهکرد گوتم ناتوانم بمبوره[/size]
[size=16]مهسئولیاتی بکهم با تهنها خزمهت بکهم پێم خۆشه من بۆ پله نههاتوم ئهوهبو پاش ماوهیهک بومه ئهدامی[/size]
[size=16]چالاک بهڵام من لهوێ نهماوم بهڵام زۆر پێشکهوتوه جاربهجار دهچم سهردان دهکهم پاش ئهوه کاک پشتیوان [/size][size=16]عوبێدی[/size]
[size=16]ڕێزو سڵاو بۆ ئهو بهڕێزه مهکۆی روگهشی کردهوه بۆی ناردم به پهیامی تایبهت گوتی مفاجهئه بۆ تۆ ئهم مهکۆیه[/size]
[size=16]من پێم ناخۆش بوو گوتم من مهکۆم ناوێت و ئهو ناوهش تکایه بگۆره ئهویش گوتی من لهگهڵ هاوڕێیان ئهمهمان[/size]
[size=16]کردهوه وهک ههموومان پێمان خۆشه ئهم مهکۆیه بهناوی تۆو بۆ تۆش بێت که من دڵم نههات دڵیان بشکێنم [/size]
[size=16]قهبوڵم کرد بهوشهرتهی من وهک ئهدامێک کاری تیابکهم ناوهکهشم گۆری لهبهر ئهوهی مهکۆی روگهش بوو[/size]
[size=16]پاشان bobbydeol که کاک سهفینی زۆر بهڕێزه پهیامی بۆ ناردم گوتی حهزهکهم سهردانی مهکۆکهم بکهی[/size]
[size=16]کهچوم بوم بهئهدام پهیامی بۆناردم گوتی ئهتکهمه سهرپهرشتیار پێم خۆشه لهخۆی بپرسن که وهڵامی من چیبو[/size]
[size=16] مهکۆی خۆشهویستی ههولێر من قهبوڵم نهکرد به پلهی بهڕێبهری گشتی کهچی بێ پرسی من ئهو پلهی بۆ دانام[/size]
[size=16]ڕێزم بۆ کاک احمد برایهک ئهزیزی منه ئهم یانهی سهرههنگ موحسین کاکه لێدوانی برام بانگ گهشهی کردم[/size]
[size=16]منیش بهخۆشحاڵیهوه خزمهتی دهکهم و بێ هیچ پلهیهکیش من بۆیه بهدورو درێژی باسم کرد بۆ ئهوهی له ههمو و[/size]
[size=16]یانهکان بپرسن که من ئهم وهڵامهم ڕاسته یان نا زۆر پرسیارهکانتم بهدڵ بوو ئهفهرین ههر کهسێکی تهمهن [/size]
[size=16]درێژ بی هیوادارم توانیبێتم وهڵامت بهمهوه دڵنیاش به من له خۆ بایی نیم و ناش بم هیوادارم له هاوڕێ [/size]
[size=16]نزیکهکانم بپرسی بهس یهک عهیبم ههیه دڵم ناسکه ههههههههه خۆزگه وانهبومایه زوو دهگریم[/size]
[size=16] زۆر سوپاس بۆ بهڕێزت جوانترین پرسیار بوو بهلامهوه سهرکهوتوبی[/size]
[size=24]
مااصعب ان تبکي بلا دموع...وما اضعب ان تذهب بلا رجوع..وما اضعب ان تشعر بالضیق..وکأن المکان من حولک یضیق[/size]:(:(