بابهت: پهیامێك بۆههموو ئهندامه توڕهبوهكان !!!!( وهڵامدانهوه بۆههموان )
[center][size=24]سڵاوێكی گهرم خۆشهویستانی یانهكهمان
بهڕێزان من لێرهوه دهمهوێت چهند قسهیهك بكهم سهبارهت بهوكێشهی كه لهناو یانهكهمان ڕویدا ههرچهنده من بههۆی سهفهرێك نهمتوانی بهژداری بكهم خۆزگه منیش لێره بامایه تا چهند قسهیهكم لهسهر بكردوبایه تاوهكو كۆتایم بهكێشهكه بهێنابوایه بهڵام بهداخهوه كه لێره نهبووم
بهڕێزان چهند وتهیهك بێ مناقهشه من وهك ئهندامێكی ئهم یانهیه خۆم به برا بچوكی ههر ههمووتان ئهزانم لێره دا من وهك ئامۆژگاریهك دهمهوێت چهند قسهیهك بكهم نهوهك بۆ مناقهشهكردن لهسهری
ئێمه چهند ئهندامێكی زۆر بهڕێز لێرهدا كۆبوینهوه بهههردوو ڕهگهزهوه چهند خۆشهكمان لهگهڵ یهكتریدا بردۆته سهر ههرلهلایهنی بابهت و گفتوگۆكردن و هاوڕێیهتی و چهند زانیاریهكی زۆر گرینگمان لهیهكتری وهرگرتوه
پرسیارێك بۆ كاك شاخهوانی بهڕێز : بهڕێزهكهی ئهم یانهخۆشهویسته تۆتهمهنێكی بچوكت ههیه بهڵام ماشاالله توانایهكی زۆرت ههیه لهئێستاوه سهرپهرشتیاریت وهرگرتوه كهشایستهی ئهم پۆستهی بهڵام برام ههڵه بهههڵه چارهسهر ناكرێت دهتان توانی ئهم كێشه بچوكه لهڕێگهی پهیامی تایبهتیهوه چارهسهر بكهن نهوهك وهك ئێستا كهئهم كێشهیه بكهوێته ناویانهو بوههۆی لێك توڕهبونی چهندین ئهندامی تر بهڵام براكهم لێرهدا دهمهوێت ههردووكتان داوای لێبووردن لهیهكتری بكهن و وهك پێشتر دهست بكهنهوه به چاڵاكیهكانتان چونكه ئێمه بۆخۆشی لێرهین نهوهك بۆ توڕهبوون
لێرهدا دهمهوت لهو قسانهی كه كردووم تێبگهی ؟؟؟؟؟
پرسیارێك بۆكاك ههڵگوردی بهڕێز : كاك ههڵگورد گیان لره دهمهوێت چهند شتێكت پێ بڵێم پیشهی سهرپهرشتیار واتا ئاگاداربوون لهوپیشهی كه پێی سپێردراوه گواستنهوه یان ڕهشكردنهوه یان داخستن هتد.... لێرهدا كاك شاخهوان ههڵهی كرد لهگواستنهوهی ئه بابهته وهك من ئاگاداری ئهم ڕهخنهی ت بووم ڕهخنهیهكی ئاسایی بوو نهدهبوایه بیگوازێتهوه بهڵام ههڵهی كرد ههمو مرۆڤێك ههڵه دهكات بهڵام لێرهدا نابێت لێێ توڕهبن چونكه ههمو كهسێك ههڵه دهكات لێرهش دهمهوێت ههردوكتان داوای لێبوردن لهیهكتری بكهن و كێشهكه كۆتای پێ بین چونكه ئهوهنده نهبوو ئهوهاتان لێكرد
پرسیارێكیش بۆكاك ڕهوان شێروانی : كاك ڕهوانی بهڕێز براگیان لێرهدا تۆش وهك و بهڕێوبهری گشتی ئهم یانه خنجیلانه نابێت بهڕهخنهی ئهندامان توڕهبیت دهبێت ههمو ڕهخنهكان به دڵێكی فراوان وهرگری ئهگهرنا بۆبهشی ( ڕهخنهو پێشنیارت ) كردۆتهوه :D:D لێرهدا وابزان تۆ زۆر توڕهبوی براكهم هیچ پێویست به تووڕهبون ناكات دهبێت بهههموو شێوهیهك وابكهین كه ئهم دوو هڕێزه بۆیهكتری بهێنینهوه
پرسیارێك بۆ ههموو ئهندامان : ئهندامانی خۆشهویستی یانه كهمان بهڕێزان من لێرهدا گلهی له ههندێك ئهندامان دهكهم كهههندێكیان بوونه دووبهش ههندێك پشتگیری كاك ههڵگوردیان دهكرد ههندێكیش پشتگیری كاك شاخهوان یان دهكرد ئهمه ههڵهیه بهڕێزا ئێمهدهبێت وابكهین كه كێشهكه كۆتای پێیت نهوهك كێشهكه گهوره بكهین دهبێت ههههموو ئهندامان وهك یهك سهیر بكهین .
پرسیارێك بۆ بهڕێوبهری بهڕێزمان كاك سهرههنگ موحسین : وهك من ئاگادارم دهیهوێت ههردوكیان ( سڕ ) بكات كاكه سهرههنگ گیان هیوادارم بێ سڕكردنی ههردووكیان ئهم كێشهیه كۆتای پێبیـت وهداواكاریشم لهبهڕێزت ههردووكیان ڕانهگیرێن ئهوانیش دهبێت دان بهو ههڵهی كه كردوویانه دابنێن .
تكایه ههمو ئهندامان لهكاتی وهڵامدانهوه سنور مهبهزێنن
رێزو خۆشهویستی برای بچوكتان ( كارزان بهرشلۆنهی ) :D:D[/size][/center]