1

بابه‌ت: په‌یامێك بۆهه‌موو ئه‌ندامه‌ توڕه‌بوه‌كان !!!!( وه‌ڵامدانه‌وه‌ بۆهه‌موان )

[center][size=24]سڵاوێكی گه‌رم خۆشه‌ویستانی یانه‌كه‌مان

به‌ڕێزان من لێره‌وه‌ ده‌مه‌وێت چه‌ند قسه‌یه‌ك بكه‌م سه‌باره‌ت به‌وكێشه‌ی كه‌ له‌ناو یانه‌كه‌مان ڕویدا هه‌رچه‌نده‌ من به‌هۆی سه‌فه‌رێك نه‌متوانی به‌ژداری بكه‌م خۆزگه‌ منیش لێره‌ بامایه‌ تا چه‌ند قسه‌یه‌كم له‌سه‌ر بكردوبایه‌ تاوه‌كو كۆتایم به‌كێشه‌كه‌ بهێنابوایه‌ به‌ڵام به‌داخه‌وه‌ كه‌ لێره‌ نه‌بووم

به‌ڕێزان چه‌ند وته‌یه‌ك بێ مناقه‌شه‌ من وه‌ك ئه‌ندامێكی ئه‌م یانه‌یه‌ خۆم به‌ برا بچوكی هه‌ر هه‌مووتان ئه‌زانم لێره‌ دا من وه‌ك ئامۆژگاریه‌ك ده‌مه‌وێت چه‌ند قسه‌یه‌ك بكه‌م نه‌وه‌ك بۆ مناقه‌شه‌كردن له‌سه‌ری

ئێمه‌ چه‌ند ئه‌ندامێكی زۆر به‌ڕێز لێره‌دا كۆبوینه‌وه‌ به‌هه‌ردوو ڕه‌گه‌زه‌وه‌ چه‌ند خۆشه‌كمان له‌گه‌ڵ یه‌كتریدا بردۆته‌ سه‌ر هه‌رله‌لایه‌نی بابه‌ت و گفتوگۆكردن و هاوڕێیه‌تی و چه‌ند زانیاریه‌كی زۆر گرینگمان له‌یه‌كتری وه‌رگرتوه‌

پرسیارێك بۆ كاك شاخه‌وانی به‌ڕێز : به‌ڕێزه‌كه‌ی ئه‌م یانه‌خۆشه‌ویسته‌ تۆته‌مه‌نێكی بچوكت هه‌یه‌ به‌ڵام ماشاالله‌ توانایه‌كی زۆرت هه‌یه‌ له‌ئێستاوه‌ سه‌رپه‌رشتیاریت وه‌رگرتوه‌ كه‌شایسته‌ی ئه‌م پۆسته‌ی به‌ڵام برام هه‌ڵه‌ به‌هه‌ڵه‌ چاره‌سه‌ر ناكرێت ده‌تان توانی ئه‌م كێشه‌ بچوكه‌ له‌ڕێگه‌ی په‌یامی تایبه‌تیه‌وه‌ چاره‌سه‌ر بكه‌ن نه‌وه‌ك وه‌ك ئێستا كه‌ئه‌م كێشه‌یه‌ بكه‌وێته‌ ناویانه‌و بوه‌هۆی لێك توڕه‌بونی چه‌ندین ئه‌ندامی تر به‌ڵام براكه‌م لێره‌دا ده‌مه‌وێت هه‌ردووكتان داوای لێبووردن له‌یه‌كتری بكه‌ن و وه‌ك پێشتر ده‌ست بكه‌نه‌وه‌ به‌ چاڵاكیه‌كانتان چونكه‌ ئێمه‌ بۆخۆشی لێره‌ین نه‌وه‌ك بۆ توڕه‌بوون
لێره‌دا ده‌مه‌وت له‌و قسانه‌ی كه‌ كردووم تێبگه‌ی ؟؟؟؟؟

پرسیارێك بۆكاك هه‌ڵگوردی به‌ڕێز : كاك هه‌ڵگورد گیان لره‌ ده‌مه‌وێت چه‌ند شتێكت پێ بڵێم پیشه‌ی سه‌رپه‌رشتیار واتا ئاگاداربوون له‌وپیشه‌ی كه‌ پێی سپێردراوه‌ گواستنه‌وه‌ یان ڕه‌شكردنه‌وه‌ یان داخستن هتد.... لێره‌دا كاك شاخه‌وان هه‌ڵه‌ی كرد له‌گواستنه‌وه‌ی ئه‌ بابه‌ته‌ وه‌ك من ئاگاداری ئه‌م ڕه‌خنه‌ی ت بووم ڕه‌خنه‌یه‌كی ئاسایی بوو نه‌ده‌بوایه‌ بیگوازێته‌وه‌ به‌ڵام هه‌ڵه‌ی كرد هه‌مو مرۆڤێك هه‌ڵه‌ ده‌كات به‌ڵام لێره‌دا نابێت لێێ توڕه‌بن چونكه‌ هه‌مو كه‌سێك هه‌ڵه‌ ده‌كات لێره‌ش ده‌مه‌وێت هه‌ردوكتان داوای لێبوردن له‌یه‌كتری بكه‌ن و كێشه‌كه‌ كۆتای پێ بین چونكه‌ ئه‌وه‌نده‌ نه‌بوو ئه‌وهاتان لێكرد

پرسیارێكیش بۆكاك ڕه‌وان شێروانی : كاك ڕه‌وانی به‌ڕێز براگیان لێره‌دا تۆش وه‌ك و به‌ڕێوبه‌ری گشتی ئه‌م یانه‌ خنجیلانه‌ نابێت به‌ڕه‌خنه‌ی ئه‌ندامان توڕه‌بیت ده‌بێت هه‌مو ڕه‌خنه‌كان به‌ دڵێكی فراوان وه‌رگری ئه‌گه‌رنا بۆبه‌شی ( ڕه‌خنه‌و پێشنیارت ) كردۆته‌وه‌ big_smile:D:D  لێره‌دا وابزان تۆ زۆر توڕه‌بوی براكه‌م هیچ پێویست به‌ تووڕه‌بون ناكات ده‌بێت به‌هه‌موو شێوه‌یه‌ك وابكه‌ین كه‌ ئه‌م دوو ه‌ڕێزه‌ بۆیه‌كتری بهێنینه‌وه‌

پرسیارێك بۆ هه‌موو ئه‌ندامان : ئه‌ندامانی خۆشه‌ویستی یانه‌ كه‌مان به‌ڕێزان من لێره‌دا گله‌ی له‌ هه‌ندێك ئه‌ندامان ده‌كه‌م كه‌هه‌ندێكیان بوونه‌ دووبه‌ش هه‌ندێك پشتگیری كاك هه‌ڵگوردیان ده‌كرد هه‌ندێكیش پشتگیری كاك شاخه‌وان یان ده‌كرد ئه‌مه‌ هه‌ڵه‌یه‌ به‌ڕێزا ئێمه‌ده‌بێت وابكه‌ین كه‌ كێشه‌كه‌ كۆتای پێیت نه‌وه‌ك كێشه‌كه‌ گه‌وره‌ بكه‌ین ده‌بێت هه‌هه‌موو ئه‌ندامان وه‌ك یه‌ك سه‌یر بكه‌ین .

پرسیارێك بۆ به‌ڕێوبه‌ری به‌ڕێزمان كاك سه‌رهه‌نگ موحسین : وه‌ك من ئاگادارم ده‌یه‌وێت هه‌ردوكیان ( سڕ ) بكات كاكه‌ سه‌رهه‌نگ گیان هیوادارم بێ سڕكردنی هه‌ردووكیان ئه‌م كێشه‌یه‌ كۆتای پێبیـت وه‌داواكاریشم له‌به‌ڕێزت هه‌ردووكیان ڕانه‌گیرێن ئه‌وانیش ده‌بێت دان به‌و هه‌ڵه‌ی كه‌ كردوویانه‌ دابنێن .

تكایه‌ هه‌مو ئه‌ندامان له‌كاتی وه‌ڵامدانه‌وه‌ سنور مه‌به‌زێنن

رێزو خۆشه‌ویستی برای بچوكتان ( كارزان به‌رشلۆنه‌ی ) big_smile:D:D[/size][/center]

http://archive.sherwan.net/upload/1203867778.jpg

2

وه‌ڵام: په‌یامێك بۆهه‌موو ئه‌ندامه‌ توڕه‌بوه‌كان !!!!( وه‌ڵامدانه‌وه‌ بۆهه‌موان )

[size=16]هه‌ربژیت کاکه‌ کارزان گیان به‌ راستی وته‌کانت جوانن وته‌کانت هه‌مووی راست
ده‌ست خۆش بۆ ئه‌م نوسینه‌ [/size]

3

وه‌ڵام: په‌یامێك بۆهه‌موو ئه‌ندامه‌ توڕه‌بوه‌كان !!!!( وه‌ڵامدانه‌وه‌ بۆهه‌موان )

[center][size=16]سه‌ره‌تا ده‌سته‌كانت خۆش بۆ ئه‌م پێشنیاره‌ی كه‌ نوسیته‌ كاك كارزانی گوڵ

ئێمه‌ ڕاسته‌ له‌گه‌ڵ ئه‌وه‌نین به‌هیچ شێوه‌یه‌ك له‌ناو یانه‌كێشه‌مان هه‌بێت چونكه‌ وه‌ك ئاماژه‌م پێدا ئێره‌ ماڵی دووه‌مانه‌ هیچ كه‌سێكیش وابزان پێێ خۆش نیه‌ كێشه‌ی له‌ماڵه‌وه‌ هه‌بێت ئیشاله‌ وه‌ك كاك ه‌رهه‌نگ ئاماژه‌ی پێكردوه‌ له‌ به‌شی ( به‌ڕێوبه‌رایه‌تی ) ئه‌م كێشه‌یه‌ ده‌بێت به‌زووترین كات كۆتای پێبێت و هه‌ردوو به‌ڕێز له‌ كۆبونه‌وه‌ی ئه‌مجاره‌ كه‌ له‌رۆژی 21 ی ئه‌مانگه‌ ئه‌نجام ئه‌درێت ده‌بێت ئاماده‌بن وه‌ك برا

سه‌باره‌ت به‌ سڕ كردنیشیان به‌هیچ شێوه‌یه‌ك من له‌گه‌ڵ ئه‌وه‌ دانیم چونكه‌ هه‌ردوو ئه‌ندام چاڵاكی باشیان هه‌وه‌ له‌یانه‌و به‌سڕ كردنیشیان بۆشایه‌كی گه‌وره‌ له‌یانه‌ دروست ده‌بێت به‌ڵام كێشه‌ هه‌ر ده‌بێت هه‌ڵه‌ هه‌ر ده‌بێت گرنگ ئه‌وه‌یه‌ هه‌ڵه‌ بكه‌ی زوو چاره‌سه‌ری بكیت  ئێستاش كێشه‌كه‌ كۆتای پێهاتوه‌ هیچ شتێك نه‌ماوه‌ ته‌نها ئه‌وه‌ ماوه‌ هه‌ردوو لا بگه‌نه‌ ڕیك كه‌وتن له‌سه‌ر ئه‌وه‌ی داوای لێبوردن له‌یه‌كتری بكه‌ن

دووباره‌و ده‌باره‌ ده‌سته‌كانت خۆش بۆ ئه‌م پشنیاره‌ گرینگه‌ هیواداریشم كه‌س سنور نه‌به‌زێنێێت

له‌گه‌ڵ ڕێزمدا  .................

[/size][/center]

4

زۆر سوپاس بۆوه‌ڵامه‌كه‌ت

5

پێشه‌کی ده‌ست خۆشی یێکی گه‌رمت لی ده‌که‌م کاک کارزان گیان

ده‌مه‌وێت ئه‌وه‌ بلێم من هه‌ڵه‌ نیم به‌ڵام به‌ قسه‌و کرده‌وه‌ی هه‌ڵه‌ منیان تووشی هه‌ڵه‌ کرد

ئه‌و کاته‌ش داوای لیبوردن ده‌که‌م

که‌ بریاره‌که‌ جێ به‌ جێ بوو
له‌ گه‌ل نوی کردنه‌وه‌ی یانه‌
گه‌ر جێ به‌ جێش نه‌بوو  به‌ داوای لیبوردنه‌وه‌ ناتوانم سوێنده‌که‌م بشکێنم

هیوادارم لێم تێ بگه‌ن سوپاس

6

Aso_HawlerY نووسی:

[center][size=16]سه‌ره‌تا ده‌سته‌كانت خۆش بۆ ئه‌م پێشنیاره‌ی كه‌ نوسیته‌ كاك كارزانی گوڵ

ئێمه‌ ڕاسته‌ له‌گه‌ڵ ئه‌وه‌نین به‌هیچ شێوه‌یه‌ك له‌ناو یانه‌كێشه‌مان هه‌بێت چونكه‌ وه‌ك ئاماژه‌م پێدا ئێره‌ ماڵی دووه‌مانه‌ هیچ كه‌سێكیش وابزان پێێ خۆش نیه‌ كێشه‌ی له‌ماڵه‌وه‌ هه‌بێت ئیشاله‌ وه‌ك كاك ه‌رهه‌نگ ئاماژه‌ی پێكردوه‌ له‌ به‌شی ( به‌ڕێوبه‌رایه‌تی ) ئه‌م كێشه‌یه‌ ده‌بێت به‌زووترین كات كۆتای پێبێت و هه‌ردوو به‌ڕێز له‌ كۆبونه‌وه‌ی ئه‌مجاره‌ كه‌ له‌رۆژی 21 ی ئه‌مانگه‌ ئه‌نجام ئه‌درێت ده‌بێت ئاماده‌بن وه‌ك برا

سه‌باره‌ت به‌ سڕ كردنیشیان به‌هیچ شێوه‌یه‌ك من له‌گه‌ڵ ئه‌وه‌ دانیم چونكه‌ هه‌ردوو ئه‌ندام چاڵاكی باشیان هه‌وه‌ له‌یانه‌و به‌سڕ كردنیشیان بۆشایه‌كی گه‌وره‌ له‌یانه‌ دروست ده‌بێت به‌ڵام كێشه‌ هه‌ر ده‌بێت هه‌ڵه‌ هه‌ر ده‌بێت گرنگ ئه‌وه‌یه‌ هه‌ڵه‌ بكه‌ی زوو چاره‌سه‌ری بكیت  ئێستاش كێشه‌كه‌ كۆتای پێهاتوه‌ هیچ شتێك نه‌ماوه‌ ته‌نها ئه‌وه‌ ماوه‌ هه‌ردوو لا بگه‌نه‌ ڕیك كه‌وتن له‌سه‌ر ئه‌وه‌ی داوای لێبوردن له‌یه‌كتری بكه‌ن

دووباره‌و ده‌باره‌ ده‌سته‌كانت خۆش بۆ ئه‌م پشنیاره‌ گرینگه‌ هیواداریشم كه‌س سنور نه‌به‌زێنێێت

له‌گه‌ڵ ڕێزمدا  .................

[/size][/center]

7

زۆرسوپاس بۆ ئه‌و هه‌سته‌به‌رزه‌ی كه‌ هه‌تانه‌ هاورێیان

8

ده‌سته‌كانت هه‌ر خۆش بێت بۆ ئه‌م ووته‌ جوانانه‌

شینم گه‌لێك گێڕاو شادیم كه‌م دیووه‌
خۆشی ده‌ڵێن هه‌یه‌ به‌ڵام نه‌م دیووه‌

9

پرسیارێك بۆ كاك شاخه‌وانی به‌ڕێز : به‌ڕێزه‌كه‌ی ئه‌م یانه‌خۆشه‌ویسته‌ تۆته‌مه‌نێكی بچوكت هه‌یه‌ به‌ڵام ماشاالله‌ توانایه‌كی زۆرت هه‌یه‌ له‌ئێستاوه‌ سه‌رپه‌رشتیاریت وه‌رگرتوه‌ كه‌شایسته‌ی ئه‌م پۆسته‌ی به‌ڵام برام هه‌ڵه‌ به‌هه‌ڵه‌ چاره‌سه‌ر ناكرێت ده‌تان توانی ئه‌م كێشه‌ بچوكه‌ له‌ڕێگه‌ی په‌یامی تایبه‌تیه‌وه‌ چاره‌سه‌ر بكه‌ن نه‌وه‌ك وه‌ك ئێستا كه‌ئه‌م كێشه‌یه‌ بكه‌وێته‌ ناویانه‌و بوه‌هۆی لێك توڕه‌بونی چه‌ندین ئه‌ندامی تر به‌ڵام براكه‌م لێره‌دا ده‌مه‌وێت هه‌ردووكتان داوای لێبووردن له‌یه‌كتری بكه‌ن و وه‌ك پێشتر ده‌ست بكه‌نه‌وه‌ به‌ چاڵاكیه‌كانتان چونكه‌ ئێمه‌ بۆخۆشی لێره‌ین نه‌وه‌ك بۆ توڕه‌بوون
لێره‌دا ده‌مه‌وت له‌و قسانه‌ی كه‌ كردووم تێبگه‌ی ؟؟؟؟؟

وه‌لامێک له‌ شاخه‌وان : سوپاسی به‌رێزت ده‌که‌م کاک کارزان ، ته‌مه‌نم له‌ ئێوه‌ بچووکتر بێت یان که‌متر بێت من ـیش وه‌ک ئێوه‌ خودا ئه‌قلێکی پێداوم ، تا ئێستاش ئێوه‌ له‌ مه‌به‌ستی من تێنه‌گه‌یشتوون له‌ داخستنی ئه‌م بابه‌ته‌ !! ئه‌گه‌ر تێبگه‌ن ئه‌وه ئه‌زانن که‌ کارێکی چۆنم کردووه‌ ، هه‌موو ئه‌و ئه‌ندامانه‌ی لێره‌ن کێشه‌که‌یان گه‌وره‌ کرد ، له‌و شوێنانه‌ی که‌ چاودێران کاری چاودێری به‌ ته‌واوی ده‌که‌ن ئه‌وا ئه‌و بابه‌ته‌ و شتانه‌ی دانراون پشت گوێ ده‌خران چوونکه‌ شتێکی بێ بایه‌خه‌ وه‌ چاودێر به‌رژه‌وه‌ندی یانه‌ی ده‌وێ ئه‌وه‌ی ده‌یکات ده‌بێ هه‌مووان خۆیان له‌ مه‌به‌سه‌تی تێبگه‌یه‌نن که‌چی هه‌مووان تێده‌گه‌ن و ........!
سه‌یرێکی ئه‌مه‌ بکه‌ http://21.freetzi.com/viewtopic.php?id=4008
وه‌ سوپاس براکه‌م خۆشحال بووم به‌و ووته‌ جوانانه‌ت وه‌ من ده‌لێم یانه‌ ئه‌وه‌ی ناوێ که‌ بۆ دوو که‌س هه‌ر یه‌کێ پشتگیرێکی هه‌بێت چوونکه‌ هه‌مووان وه‌ک خوشک و بران وه‌ پشتگیری که‌سم ناوێ پشتگیرم ته‌نها خودا و یاسایه‌..‌
ته‌نها ئه‌وه‌ ئه‌لێم (هه‌ر شته ‌و کاتی خۆی)

ئەم یانەیە؛ وەکو کوچەی مناڵی پڕە لە یادگاری.

10

ده ست خوش كاك كارزان

11

زۆرسوپاس بۆ ئێوه‌ بۆ ئه‌و هه‌سته‌به‌رزه‌ی ئێوه‌ سه‌ركه‌وتوبن

12

[size=24]ده‌ست خۆش کاک کارزان وته‌کانت جوانن
هیوادارم شتی وا دووباره‌ نه‌کرێته‌وه‌[/size]

[center][size=19]ئەگەر بەدەستی من دەبوو
ئەو بولبولانەشم زیندانی ئەکرد
کە بەئارەزووی دڵی تۆ ناخوێنن..

YASSIN OMER
[/size][/center]

13

ده ستاكانت خوش بيت كاك كارزان بؤ ئه و وتانه

14

زۆرسوپاس بۆ ئێوه‌ بۆ ئه‌و هه‌سته‌به‌رزه‌ی ئێوه‌ سه‌ركه‌وتوبن

15

ده‌سته‌كانت خۆش كارزان گیان

http://www.orkutguys.com/comments/beautiful/images/beautiful.gif
ئێستاكه تۆ، له من ونى منيش له تۆ،دورو وونم!
پێوانه‌ى رێگاى نێوانمان چه‌ند بستێكه ،
نه خۆزگه‌م ده‌ستى پێده گات نه‌ده‌نگم ده‌گاته لات!

16

ده ستاكانت خوش بيت كاك كارزان بؤ ئه و وتانه

17

ANGEL نووسی:

ده‌سته‌كانت خۆش كارزان گیان

زۆر سوپاس

18

[mono]زؤر جوانه كاك كارزان كيان ...
ئه وه بىَ تؤيى بوو يانه ئاواى به سه رهات ...:lol::D
برام : هيج كيَشه ى بجوك هه رده بىَ و ئاساييه كرنك ئه وه يه ليَك تىَ بكه ين ...

ده ستت خؤشبيَِت و بزيت بؤ ئه و وته جوانانه ...[/mono]

سپێدەیەکی پڕ گۆرانییە
شەقایق بۆ خۆر هاتۆتە سەما
زەردەی خۆرنشین چەندە سامناکە
خەیاڵی مەرگ دێنێ بەسەرما
خۆزگە ئەمتوانی بەری بەیانان
خۆری ئومێدت بۆ بوەستێنم
لە ڕەنگاڵەیی قەوس و قەزەحدا
پەیکەری باڵات بۆ بنەخشێنم

19

زۆر سوپاس بۆ په‌یامه‌كانتان كاك سه‌ فین و كاك سیروان

20

وةلا بابم قسةكانت جوانة هةربزى.

21

ده‌ستت خۆش کاک کارزان

برای به‌رێزم من وه‌ک و ئه‌ندامێک له‌م یانه‌ خؤشه‌ویسته‌ قه‌ت له‌ هیچ

ناخۆشیه‌کی نێوان ئه‌ندامان ته‌ره‌ف نه‌بوومه‌ ئه‌مه‌و چه‌ن ئه‌ندامێکی تر

ته‌ره‌ف نه‌بوونه‌  داواشمان وایه‌ که‌ نێوان هه‌مو ئه‌ندامان و ده‌سته‌ی

به‌رێوه‌ به‌ران رێز له‌ یه‌ک گرتن و خۆشه‌ ویستی بێت،،،، وه‌ داواش

له‌ کاک سه‌رهنک ئه‌که‌ین که‌ سریان نه‌کات به‌لام پرسیارێک له‌ مێشکم خۆی

سه‌پان ئه‌ویش ئه‌یلیم و نای هێل مه‌وه‌ برایانی خۆشه‌ویستم   ،،،،،،،،،،،،،

( ئێمه‌ له‌پای چی له‌یه‌کتر زویرئه‌بین له‌کاتێکدا که‌ هه‌مومان بۆیه‌کترناسین و

رێز له‌ یه‌کترگرتن و خۆشه‌ویستی ئه‌م یانه‌یه‌ لێره‌ کۆبوینه‌ته‌وه‌ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )

هیوادارم که‌ جارێکی تر هیچ کێشه‌یه‌کی له‌م جۆره‌و جۆره‌کانی تریش

له‌نێوان هیچ ئه‌ ندامێکی به‌رێزی ئه‌م یانه‌ روو نه‌دات گوله‌ جوانه‌کانم

خۆ ئێمه‌ که‌سمان میراتمان له‌ به‌ین نیه‌ جگه‌ له‌ سوود له‌ یه‌کتر وه‌رگرتن

هیوادارم ئه‌ندامه‌ لێک زویره‌کان ئه‌م گوله‌ به‌دیاری بۆ یه‌کتر بنێرن که‌

له‌لایه‌ن منه‌وه‌ وه‌ک دیاری پێش که‌شیان ده‌ که‌م

http://www.kurdupload.com/main/uploads/b191da8cbc.jpg

http://www.kurdupload.com/images/WnAl1310141103/_________________________.gif

22

نازانم جون ستايشى ئةو ووشه جوانانةت بكةم كاكه كارزان به لام هينده كةورةى نايةويَت من بيتبليم ده ستةكانت خؤش