بابهت: پهیامیک بۆ گشت ئهندامان
[size=16]سلاو هاوریان
من داواکاریهکم ههیه هیوادارم وهک خوشکیکی بجوکی خۆتان لیم قبول راسته من نه بهریوهبهری
یانهم نه سهرپهرشتیار منیش ئهندامیکم وهک ئیوه دلنیابن مهبهستم هیج ئهندامیکی یانه نیه
بۆیه ئهم پهیامهم نوسی بۆ بهرهو پیش بردنی یانه بۆ گهورهیی یانه
هاوری خۆشهویستهکان ئیمه له یانه نزیکهی 15000 ئهندام زیاترین له و یانهیه وهک خیزانیکین
ههمومان هاوری و خوشک و برای یهکترین رۆژانه نزیکهی زیاتر له 45 تا 50 ئهندام دینه یانه
که باوهر ناکهم له هیج یانهیهکی کوردی ئهوهنده ئهندامه رۆژانه ئامادهبی ئهمهش بیگومان مایهی
خۆشحالیه بهلام بهداخهوه که ئهوهی دیته یانه لهبهر زۆری بابهت نازانین ج بکهین نازانین جهند
ههوال بخینینهوه وهلامی جهند پرسیار بدهینهوه به جهند نوکته پیبکهنین ئهندامیک بابهتیک
دهنوسیت 2 کهس نایخینتهوه بابهتیکی تر دهنوسیت لهگهل ریزم بۆ گشت ئهندامان ئهندامی وا ههیه
رۆژانه زیاتر له 10 بابهت دهنوسیت که باشه ئیمه 45 یان 50 ئهندام رۆژی ههریهکهو 10 بابهت خۆتان حیساب
بکهن بزانه دهکا جهند نزیکهی 500 بابهت ئهگهر ههریهکهو 5 بابهت بی دهکا 250 بابهت باوهر ناکهم له هیج رۆژنامه
یهک 100 بابهتیش بلاو بکریتهوه ئهمهش دهبیته هۆی شیواندنی یانه 1 یان 2 بابهتی بهسود بلاو بکهیهوه له 10
بابهتی بی کهلک باشتره هیوادارم جیتر ئهوهنده بابهت بلاو نهکهنهوه لهیانه ئیستا من وهک ئهندامیک
کاتیک دیمه یانه سهیر دهکهم ئهندامیک له یهک کاتدا 5 تا 6 بابهتی بلاو کردیتهوه باشه ئهمن کامهیان بخینمهوه
وهلامی کامهیان بدهمهوه ؟
هیوادارم بهدلیکی فراوان ئهم داوایهم قبول بکهن ئهمهش له بهرژهوهندی یانهیه دلنیا بن مهبهستم هیج ئهندامیک نیه
لهگهل ریزم
خوشکی بچوکتان : سارا[/size]